H!VE GELDERLAND

Meld je aan voor H!VE Gelderland!

Werk verandert. En door het hoge tempo in robotisering en automatisering steeds sneller. Kunnen we als werkgever en als werknemer ‘bij’ blijven om zo zakelijk en persoonlijk te (blijven) groeien? Het antwoord is JA maar dan moeten we NU aan de slag. En dat is precies wat we doen in Gelderland. In een uniek project werken werkgevers en werknemers samen om klaar te zijn voor het werk van vandaag en morgen! 

WE GAAN VAN START!

Het project Wendbaar en Weerbaar Gelderland gaat van start! En daarmee ook de inschrijving voor het project H!VE. Dit is dé kans voor jou en jouw medewerkers om ‘bij te zijn en bij te blijven in deze veranderende arbeidsmarkt waarin automatisering en robotisering een grotere rol krijgen. Door maximale ontwikkeling in de 21e eeuwse vaardigheden*, kunnen medewerkers optimaal benut en ingezet worden. H!VE zorgt ervoor dat mensen elkaar online en offline ontmoeten waarbij deelnemers begeleid worden door professionele H!VE’trainers en H!VE’coaches.

*21e eeuwse vaardigheden: Persoonlijk Leiderschap | Leren-leren | Communiceren | Samenwerken | Kritisch denken | Computationeel denken | ICT basisvaardigheden | Informatievaardigheden.

H!VE MEE ALS WERKGEVER!

Ben jij die Gelderse werkgever die nu écht werk wil maken van duurzame inzetbaarheid? Om zo de talenten van medewerkers optimaal te benutten en in te zetten? Of wil je jouw medewerkers op een innoverende manier voorbereiden op het werk van vandaag en morgen? Doe dan mee aan dit unieke programma in Gelderland. De Provincie Gelderland financiert 50% mee voor DNA-leden; daarom kunnen we jullie de H!VE’beurs voor de helft van het reguliere tarief aanbieden. Voor de leden van DNA Gelderland zijn 130 H!VE’beurzen beschikbaar.

Meer info: bel of mail Daan Bongers (daan@hive.nl), 06-57530370)) of Anky van Alst (anky@hive.nl).

H!VE MEE ALS WERKNEMER!

Leren, ontwikkelen en stappen zetten; in je gedachten schieten de beelden aan een standaard lokaal, flipover, blocnotes, pennen en klassikale opstelling vast door je hoofd. Snel vergeten! Want met H!VE laten we het traditionele leren compleet los. 

In de dynamische werknemers-community introduceren we H!VE in Gelderland. Het nieuwe leren is de basis, waarin plezier, beleving en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. On- en offline ga je aan de slag met de zogenaamde 21e eeuwse vaardigheden. Met deze vaardigheden op zak, kun je vol vertrouwen de (digitale) veranderingen in je werk of zelfs prive met gemak weer aan.

Je kan gebruik maken van de HIVE’Academy, jouw persoonlijke HIVE’coach, de maandelijkse HIVE’Experiences en van de HIVE’Community. Je ontvangt een certificaat dat je ‘klaar bent voor de toekomst van werk’. 

ONDERZOEKEN WAT WERKT EN NIET WERKT!

Met dit experiment gaan we in Gelderland nieuwe dingen doen. En we willen de succesvolle elementen van deze nieuwe aanpak ook na het project blijven inzetten en voortzetten. De Hogeschool Arnhem en Nijmegen helpt ons hierbij. Zij onderzoeken, meten en rapporteren het effect van deze aanpak. Om deze verder te brengen in Gelderland en in Nederland.

LET'S H!VE!

Ben jij woonachtig in Gelderland? Wil je de regie hebben en/of houden over jouw werk en leven? Ben je op zoek naar uitdaging, ontwikkeling en een netwerk en wil je aan de slag met de vaardigheden van vandaag en morgen? Dan horen we je graag! Meld je aan via onderstaande button!

WIL JE MEER WETEN OVER H!VE EN WAT JE HIERMEE KUNT?

WAAROM H!VE?

WAT IS H!VE?

TOP