H!VE VOOR JOU!

Waarom moet ik een baas zijn of blijven?

Misschien merk je het. Dat banen veranderen, technologie steeds sneller gaat en er meer en meer van je gevraagd wordt. Hoe ga je dat allemaal fris en fruitig bijbenen tot je 67e? Tsja dan moet er dus iets gebeuren! En daar hoef je geen lange saaie studie voor te doen die niet op jouw lijf gesneden is. Nee, de toekomst is gericht op vaardigheden en niet op statische diploma’s.

Wil jij dus weten waar je staat en snel alleen of samen met anderen aan de slag met gerichte vaardigheden? Dé vaardigheden die je nodig hebt om de baas te blijven in je werk? Dan is Hive iets voor jou. Tenminste als je in de regio Gelderland of Gorinchem woont want daar is Hive nu actief. En hoe het precies werkt? Dat leggen we je hieronder uit.

HOE WERKT H!VE?

Bij Hive doen we alles net even anders. Want leren, jezelf ontwikkelen en bij blijven moet iets leuks zijn en geen saaie bedoeling. Maar laten we bij het begin beginnen; wat is Hive nu eigenlijk precies?

Hive is een onafhankelijke en anonieme plek die 24/7 toegankelijk is. Via Hive kun je je ontwikkelen om verdere stappen te zetten. In je werk, in ander werk of privé.

Hoe we dat doen? Nou zo...

COMMUNITY

In de H!VE'Community ontmoet je nieuwe mensen, vergroot je je netwerk en ga je samenwerken met buddy's. Hive doen we samen!

EXPERIENCES

Events met spellen en werkvormen. Leren door te doen. Mét de funfactor. We dagen je uit om buiten je comfortzone te treden. Als Hive'r doorloop je 5 (online) experiences: Jezelf de Baas je Talent de Baas, je Handelen de Baas, Samen de Baas én de Toekomst de Baas.

ACADEMY

Een schatkamer met 500+ e-learnings, webinars, podcasts en meer. Met mogelijkheden om certificaten te behalen om je cv te verrijken. De Hive'academy is 24/7 toegankelijk en jij kiest wat jij wilt. Klik hier voor een impressie van het aanbod.

HOE KAN IK AAN DE SLAG?

Hive is momenteel actief in Gelderland en Gorinchem. Kijk hieronder naar de mogelijkheden in deze regio’s:

Goed. We hebben je verteld over wat Hive voor je kan betekenen maar waar ga je nu concreet mee aan de slag?

LEERLIJNEN H!VE

JEZELF DE BAAS

01

Een baas worden begint met jezelf leren kennen.

JE TALENT DE BAAS

02

Jawel ook jij hebt talent ;) laten we uitzoeken wat die talenten zijn.

JE HANDELEN DE BAAS

03

Als baas wil je natuurlijk recht op je doel af. Wat heb je er voor nodig om dat te bereiken?

SAMEN DE BAAS

04

Ok je bent dan wel een baas maar om echt verder te komen kun je niet alles in je uppie. Samenwerken dus!

DE TOEKOMST DE BAAS

05

Hou je het nog bij? Al die digitale ontwikkelingen pfff. Hoe blijf je bij in deze digitale wereld?

H!VE BADGE

Heb jij alle leerlijnen doorlopen en de 21e eeuwse vaardigheden onder de knie? Dan krijg je per leerlijn en voor het gehele eindresultaat een H!VE’Badge. Zo kun je online en in je CV snel laten zien waar jij een baas in bent geworden!

21st CENTURY SKILLS

We hadden het over banen die veranderen. Door computers, robots en steeds verdergaande automatisering. Om bij te blijven in het werk van de (nabije) toekomst heb je speciale vaardigheden nodig. En dat zijn de zogenaamde 21st Century Skills. Deze vaardigheden zijn niet door ons verzonnen maar wetenschappelijk onderzocht en bepaald. Het zijn dé vaardigheden die je nodig hebt om gewoon de baas te blijven in en op je werk!

ERVARINGEN VAN H!VE'RS

We kunnen nog zoveel zeggen en schrijven over wat Hive voor je kan betekenen maar wie kan het je beter vertellen dan Hiver’s zelf? Precies. Kijk hieronder naar enkele korte ervaringen van van Hiver’s!

TOP