H!VE VOOR JOU!

Waarom moet ik een baas zijn of blijven?

Misschien merk je het. Dat banen veranderen, technologie steeds sneller gaat en er meer en meer van je gevraagd wordt. Hoe ga je dat allemaal fris en fruitig bijbenen tot je 67e? Tsja dan moet er dus iets gebeuren!

En daar hoef je geen lange saaie studie voor te doen die niet op jouw lijf gesneden is. Nee, de toekomst is gericht op vaardigheden en niet op statische diploma’s. Wil jij dus weten waar je staat en snel alleen of samen met anderen aan de slag met gerichte vaardigheden? Dé vaardigheden die je nodig hebt om de baas te blijven in je werk? Dan is Hive iets voor jou! En hoe het precies werkt? Dat leggen we je hieronder uit.

Is het voor iedereen interessant?

Wat als er in jouw sector geen robots of computers op je baan staan te azen? En je gewoon alles wat automatisering betreft nog lekker kan bijhouden. Kan Hive voor jou dan ook interessant zijn? Het antwoord is JA.

Want Hive helpt je ontdekken waar je goed in bent. Of juist waar je minder goed in bent. En wat meer inzicht in jezelf is nooit verkeerd toch? Dat hebben veel Hivers al ondervonden. Zij deden mee omdat het nodig was. Of omdat ze het leuk vonden. In ieder geval hebben zij nieuwe inzichten en vaardigheden gekregen en soms zelfs stappen gezet richting een nieuwe baan. Alles kan bij Hive maar niets moet…want jij bent en blijft de baas!

HOE WERKT H!VE?

Bij Hive doen we alles net even anders. Want leren, jezelf ontwikkelen en bij blijven moet iets leuks zijn en geen saaie bedoeling. Maar laten we bij het begin beginnen; wat is Hive nu eigenlijk precies?

Hive is een onafhankelijke en anonieme plek die 24/7 voor iedereen toegankelijk is. Via Hive kan iedereen zich ontwikkelen om verdere stappen te zetten. In je werk, in ander werk of privé. Het kan allemaal. Door middel van een online Netflix-achtige omgeving (Hive Academy), inzet op 21st Century Skills (de vaardigheden die je nodig hebt om de baas te blijven in de toekomst), persoonlijke coaches en het op unieke wijze samenwerken met gelijkgestemden (H!VE'community), kun je de volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf je de baas over je eigen loopbaan.

Leren en cursussen? Dat schrikt misschien wat af. Maar haal rustig adem. Want Hive staat niet voor het ‘oude’ leren. Nee, bij Hive is leren leuk, vernieuwend en een unieke ervaring. Geen stapels boeken, geen duf lokaal en geen zware studiebelasting. Bij Hive draait alles om jou en de vaardigheden die je nodig hebt om de volgende stap te zetten!

HOE KAN IK AAN DE SLAG?

Ok. Dus Hive is anders maar hoe werkt het nu concreet?
Je kunt via Hive op twee manieren aan de slag:

H!VE'R PAKKET

JA, echt waar. Je kunt gewoon gratis met Hive aan de slag. Met dit ‘Hive’r-pakket’ kun je al heel wat:

ONLINE:
Gratis H!VE'academy

Iedereen in Nederland kan gratis (ja echt gratis) gebruik maken van de online Hive-academy. Die Netflix-achtige omgeving waar je direct kunt beginnen met korte trainingen, webinars en andere kennis-snacks. Gewoon even tussen de bedrijven door jezelf bijspijkeren.

Wat zit er in de gratis online Hive-academy?

 • Lid van de Hive’community
 • Basispakket Hive’academy (online leeroplossingen)
 • Basis 21st Century Skills
 • Hello Hive, online en offline
 • Deelname aan specifieke Hive’experiences
 • Workshops aangesloten Hive’partners

OFFLINE:
H!VE'experience

Een beetje online leren is leuk maar net als met sporten helpt het als je het samen doet. Daar komt de Hive-experience om de hoek kijken. Unieke bijeenkomsten waar beleving centraal staat. Insecten eten, boksen, het bos in; het kan allemaal zolang je het samen met andere Hivers doet en je door een unieke ervaring nieuwe inzichten en vaardigheden opdoet.

Maar er is altijd een maar. Niet alle Hive-experiences zijn met het gratis ‘Hive’r-pakket’ te bezoeken. Tsja... het organiseren van experiences kost ook geld natuurlijk. Wil je de volledige on-en offline Hive-experience? Dan is er het Hive’PRO-pakket!

H!VE'PRO PAKKET

Kijk. Nu gaan we een paar stappen verder. Met het Hive’pro pakket heb je toegang tot de volledige Hive-wereld. Dat betekent toegang tot alles van het Hive’r pakket en meer!

Zoals meer online trainingen inclusief certificaten en diploma’s die voor jou van toepassing zijn. En toegang tot alle unieke Hive-experience bijeenkomsten zoals shows, theatervoorstellingen en outdoor activiteiten. Full-package’ dus! Oh ja en je hebt verschillende één op één gesprekken met onze Hive’coach.

Wat zit er in het Hive'pro pakket?

 • Drie gesprekken H!VE’coach 6/9/12*
 • Uitgebreid pakket H!VE’academy, inclusief erkende certificaten en diploma’s
 • Totaal curriculum 21st Century Skills
 • Deelname H!VE’experiences
 • Deelname aan specifieke Hive’experiences
 • Deelname H!VE’events, zoals theater, shows en outdoor activiteiten

*mogelijkheid tot 6, 9 of 12 extra gesprekken met Hive’coach

En mocht je nu al denken; dat wil ik maar wat kost dat? Voor jou in principe niks! Wij nemen in samenspraak met jou contact op met je werkgever. Kortom als jouw baas ook wil dat jij een echte baas in het werk wordt, dan komt het helemaal goed! Wil je jouw baas laten zien wat het Hive’pro pakket is? Ga dan naar de zakelijke pakketten!

Oh ja en wil je gewoon zelf een Hive’pro pakket afnemen? Dat kan natuurlijk ook! Meld je direct aan via onderstaande button!

Goed. We hebben je dus al verteld over de twee pakketten. En wat dit on- en offline voor mogelijkheden biedt. Maar uit welke onderdelen bestaat Hive nu eigenlijk? Waar ga je nu concreet mee aan de slag?

HELLO H!VE

Nadat je je hebt aangemeld en we contact met je hebben opgenomen, nodigen we je uit voor een startbijeenkomst. Wel zo handig toch? En dat is dus de allereerste Hive-bijeenkomst: Hello H!VE. Een kennismaking met Hive om alle vraagtekens over het hoe en wat verder weg te nemen!

Als je een beetje thuis bent in Hive gaan we concreet aan de slag met de onderstaande leerlijnen. Iedere leerlijn bestaat uit een online gedeelte (zoals gerichte trainingen) en uit experiences die bij dat specifieke onderdeel passen.

Hier komt natuurlijk nog veel meer bij kijken maar als je echt wil weten wat het is; meld je dan gewoon vrijblijvend aan. Want om Hive te leren kennen is er maar 1 manier: het zelf ervaren!

LEERLIJNEN H!VE

JEZELF DE BAAS

01

Een baas worden begint met jezelf leren kennen.

JE TALENT DE BAAS

02

Jawel ook jij hebt talent ;) laten we uitzoeken wat die talenten zijn.

JE HANDELEN DE BAAS

03

Als baas wil je natuurlijk recht op je doel af. Wat heb je er voor nodig om dat te bereiken?

SAMEN DE BAAS

04

Ok je bent dan wel een baas maar om echt verder te komen kun je niet alles in je uppie. Samenwerken dus!

DE DINGEN DE BAAS

05

Hou je het nog bij? Al die digitale ontwikkelingen pfff. Hoe blijf je bij in deze digitale wereld?

H!VE BUDDY

Nieuwe ervaringen opdoen is leuk maar het is nog leuker als je het met iemand kan delen. Daarom werkt Hive met ‘buddy’s’. Dit zijn collega Hiver’s die jou persoonlijk kunnen ondersteunen tijdens je ontwikkeling. In de meeste gevallen is een buddy een ervaren Hive’r die jou verder op weg kan helpen. Bij Hive is niets verplicht dus wil je geen buddy? Dan niet!

21st CENTURY SKILLS

We hadden het over banen die veranderen. Door computers, robots en steeds verdergaande automatisering. Om bij te blijven in het werk van de (nabije) toekomst heb je speciale vaardigheden nodig. En dat zijn de zogenaamde 21st Century Skills. Deze vaardigheden zijn niet door ons verzonnen maar wetenschappelijk onderzocht en bepaald. Het zijn dé vaardigheden die je nodig hebt om gewoon de baas te blijven in en op je werk!

ERVARINGEN VAN H!VE'RS

We kunnen nog zoveel zeggen en schrijven over wat Hive voor je kan betekenen maar wie kan het je beter vertellen dan Hiver’s zelf? Precies. Kijk hieronder naar enkele korte ervaringen van van Hiver’s!

Het is al eens gezegd op deze site; Hive is iets dat je moet ondervinden. Schrijf je daarom geheel vrijblijvend in en wij nemen dan contact met je op. Let’s H!VE!

TOP