H!VE VOOR WERKGEVERS

De vergaande automatisering en robotisering heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt. Sterker nog, de arbeidsmarkt van vandaag is er morgen niet meer. Het klassieke model van jarenlange studies die niet meebewegen met de markt, de focus op diploma’s in plaats van op vaardigheden passen niet meer. Hoe zorg je er voor dat jouw medewerkers voorbereid zijn en 'bij'  blijven? En hoe zorg je er voor dat medewerkers die soms ‘ vast’ zitten (fixed mindset) ‘los’ komen (growth mindset) zodat jij als werkgever wendbaar blijft en kunt groeien?

Daar komt Hive om de hoek kijken. Wat heeft Hive voor jouw medewerkers te bieden?

 • Vernieuwend en aantrekkelijk 24/7 online leren (Netflix-omgeving)
 • Focus op vaardigheden in plaats van op traditionele opleidingen
 • Individueel aan de slag of juist samen in een community van, voor en door Hiver’s
 • Unieke inspiratiesessies en events gericht op fun en beleving (leren door ervaring en beleving: experience)
 • Snel inzicht in persoonlijke competenties en ontwikkel-route door ervaren HIVE’coaches
 • Eenvoudig en snel opdoen van nieuwe vaardigheden waaronder 21st Century Skills

Natuurlijk spelen er binnen jouw organisatie of sector specifieke zaken waar rekening mee moet worden gehouden in de ontwikkeling van medewerkers. Hive levert ook maatwerk om ervoor te zorgen dat we jouw medewerkers gericht ontwikkelen.

HET H!VE'R PAKKET

 • Lid van de H!VE'Community
 • Uitgebreid online pakket H!VE’Academy (meer dan 200 online leeroplossingen)
 • Mogelijkheid tot het behalen van erkende certificaten en/of diploma’s
 • Totaal curriculum 21st Century Skills
 • Hello H!VE, online
 • Webinars, seminars en korte ‘online snacks’
 • Exclusieve workshops van aangesloten H!VE’Partners

VERVUL JE VACATURES VIA H!VE

Als werkgever is het zoeken naar goede werknemers in deze krappe arbeidsmarkt geen eenvoudige klus. Hive kan je daarbij helpen! Via Hive bieden wij de beroepennavigatie aan. Dit betekent dat potentiele werknemers die via Hive grote stappen hebben gezet, stage komen lopen binnen je bedrijf.

Zo kunnen zij ervaren hoe leuk het is om te werken in jouw organisatie en branche. Hive verzorgt de maatwerkopdrachten voor je bedrijf zodat je er natuurlijk ook bedrijfsmatig wat mee opschiet. Je kunt denken aan een marketingopdracht maar ook een praktische stage behoort tot de mogelijkheden. Volgt daaruit een match? Super. En als dat niet zo is, dan heb je in ieder geval je bedrijf verder gebracht met nieuwe inzichten en uitgevoerde opdrachten. En je hebt iemand meer kennis en ervaring gegeven om de volgende stap in zijn of haar loopbaan te zetten. Mooi toch?

Interesse om een potentiele werknemer via Hive in te zetten?

INVESTEER IN DE BV NEDERLAND VAN MORGEN

Volgens een recent rapport van Mc Kinsey moeten zo'n 800.000 werknemers per jaar bijgeschoold worden om alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt bij te kunnen benen. Als we de economie in Nederland draaiende willen houden en het beste uit mensen willen halen, moeten we dus nu stappen zetten. En dat kunnen we alleen maar samen doen!

Ben jij bereid de oude sectorale, traditionele en weinig toegankelijke opleidingswereld de rug toe te keren? En wil jij meedoen met een beweging die de arbeidsmarkt en werkend Nederland op z'n kop gaat zetten? Laten we Nederland samen sterker en toekomstbestendig maken. Hoe? Door net als Google en andere organisaties mee te bouwen aan de sterk groeiende Hive-community.

TOP