H!VE@WORK

4 JUNI 2019 VAN 10.00 TOT 13.00 UUR

LOCATIE MAKEN WE SNEL BEKEND!

Op 18 april jl. hebben we bij de Sociaal Economische Raad in Den Haag het startschot gegeven om Nederland voor te bereiden op de grote veranderingen als gevolg van robotisering en automatisering.

De urgentie en het belang van een vernieuwende aanpak op de arbeidsmarkt werd tijdens deze bijeenkomst onderstreept door o.a. Ton Wilthagen (Tilburg University) en Arjan El Fassed (Google). De ruim zestig aanwezige deelnemers hebben daarnaast ook kennis gemaakt met....precies ja...Hive! Door Hive in te zetten, kunnen we meer mensen weer de baas laten worden in en rondom hun werk en leven.

Praten over veranderingen is leuk maar het daadwerkelijk doen nog veel leuker! En dus is het tijd om de mouwen op te stropen. Want hoe gaan we nu concreet de volgende stap zetten om die arbeidsmarkt echt te veranderen? Dat pakken we op 4 juni a.s. aan tijdens Hive@Work! Het programma en de locatie maken we snel bekend!

VERANDER JIJ NEDERLAND MET ONS MEE?

Schrijf je snel in voor deze werkconferentie via onderstaand formulier!

Velden met een * zijn verplichte velden

    Door dit formulier te versturen geef ik toestemming aan H!VE om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij te registreren voor de werkconferentie en eventueel contact met mij op te nemen met aanvullende informatie over de conferentie.

    TOP